A LEGFONTOSABB TÉNYEZŐ : ÖN

az üzleti siker legfontosabb tényezője maga a vezető

 

Futni ugye egyszerű dolog. Mindenki magától tud, de mégsem tud mindenki egyformán gyorsan és jól. Céget vezetni pedig bonyolult dolog. Miért tudna mindenki magától egyformán és jól ?!

 

sikeres üzleti tanácsadás

 

 

ha úgy gondolja, hogy mehetne az üzlet egy kicsit jobban is

+

igénybe veszi egy külsős tágyilagos szakmai véleményét

=

az üzleti tanácsadásra költött 1 Ft átlag 10 Ft eredményt hoz

 

 

dashboard-06opt

 

···  EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT  ···

 

Az a tulajdonos és cégvezető, aki úgy gondolja, hogy nem kell mindent a legjobban tudnia, az okos tulajdonos és cégvezető. Tanácsadó partnerként professzionális támogatást nyújtunk az üzleti problémák megoldásában, a piaci és pénzügyi siker növelésében. Az eredmény pedig kevesebb stressz, stabilabb működés, jobb piaci helyzet, nagyobb forgalom, elégedettebb vezető.   Érdemes.  

 

 

···  N A P T Á R  ···

 

pénzügy finanszírozás hatékony gyakorlati üzleti tanácsadás válság menedzsment innováció értékelés szervezet fejlesztés partner keresés EREDMÉNYES MEGOLDÁSOK vezetői tanácsadás konkrét sikeres lehetőségek pályázatok hitelek kockázati tőke befektetés értékelés találmányok ipar kereskedelem forgalom és nyereség termelés CONSULTING

üzleti tanácsadás üzletviteli tanácsadás vezetői vezetési tanácsadás üzleti partner közvetítés keresés kockázati tőke befektetés weblap üzleti tartalom szövegírás üzleti hatékonyság optimalizálás javítás

design szöveg tömb. Üzleti tanácsadás, üzleti terv készítés, pénzügyi kalkuláció, cash-flow, értékesítési terv, innováció, üzleti terv készítés. Minden ami fontos lehet, az a szokásos az üzleti terv készítésében. Technológiai, termelési, pénzügyi, értékesítési üzleti terv készítés, swot analízis, marketing, piac, verseny, konkurencia, bevétel, forgalom, költség, üzleti terv, mérleg, kockázati tőke, befektetés, bank hitel, szöveges üzleti terv készítés, és pénzügyi kalkuláció. Design szöveg tömb. Üzleti terv készítés. Szöveges rész, minden olyan szempont kitárgyalása, amire szükség van, hogy egy befektető, egy bank átlássa a projektet. Cég helyzete, cél, stratégia, termékek, gyártás, megvalósítás, beruházás, költségek, pénzügyek, piac, értékesítés, marketing, csapat, szervezet, vezetés, veszélyek, lehetőségek, swot analízis, és ígyí tovább. A második rész a konkrét számszaki kalkuláció, üzleti kalkuláció. Költségek, bevételek, árak, verseny, önköltség, működés, marketing, rezsi, fejlesztés, hitel, készpénz, tőke, befektetés, cash-flow, eredménykimutatás, mérleg. Egy komoly befektetési projekt üzleti terv készítése, elgondolása, összeállítása, egyáltalán nem egyszerű dolog. Tulajdonképpen fejben létre kell hozni az egész vállalkozást, minden lényeges elemével részletével együtt. Sok munka, idő, pénz. Ez az üzleti terv készítés lényege. Kisebb ügyeknél lehet házilag is elkézíteni, azonban nagyobb projekteknél érdemes szekértőre bízni. A kudarcok, időveszteség, elutasítások sokkal sokkal többe kerülnek, mint egy profi üzleti terv készítésének díja. Egy befektető az asztalára letett anyag alapján ítáli meg a projektet, a cégvezetést, és ennek alapján hoz döntést arról, hogy érdekli vagy nem, hogy beszáll kockázati tőkével vegy nem. Ezért fontos a jó üzleti terv készítés. A siker kulcsa a projekt maga, és a profi üzleti terv készítése. Ha így nézzük, akkor tudjuk, hogy a siker érdekében minden olyant megteszünk, amit a befektetés találás, a befektetés sikerét előmozdítja, maximalizálja, és nem rontjuk a saját esélyeinket. Ez már egy olyan üzleti döntés, ami az egész hozzáállást, igazában az egész projekt sikerét is befolyásolja, megmutatja. Profi üzleti terv készítés.