A LEGFONTOSABB TÉNYEZŐ ÖN

 

 

az üzleti siker legfontosabb tényezője maga a vezető

 

Egy cég, egy vállalkozás sikere természetesen sok mindenen múlik. Szükséges hozzá elegendő tőke, elképzelés, stratégia, piac, munkatársak és sok minden más. Ahogyan egy autóhoz is kell motor, kerekek, kormány, ülés, és a többi, de ami a legdöntőbb, az a vezető. Aki célra tart, figyeli a körülményeket, és mindezek alapján úgy irányít, hogy megfelelő tempóval arra menjen, oda érjen, ahová menni akar.

 

w12w2wa

Igen, persze, mindig vannak külső körülmények, de akkor is igaz, hogy a siker legontosabb tényezője maga a vezető.

 

problémák helyett sikerek

Mert NEM HISZÜNK a tankönyv szagú SOK SZÖVEGBEN. Abban viszont igen, hogy csak megfelelő üzleti, szakmai felkészültséggel, sok év kemény üzleti tapasztalattal, és friss, kívülálló szemmel lehet csak hasznos tanácsokat adni. Mert ha vannak jól menő cégek, miért ne lehetne az öné is az?

és mi az ami sikerre vezet ?

Mi az ami van? Mi az ami legyen? Mert igen, van amikor már semmit nem lehet tenni, de azért ez nagyon ritka. Varázslók nem vagyunk, de szinte mindig tudunk olyan jó lépéseket, amik látható eredményre vezetnek.

 

 

 

ÜZLETI SIKER = PÉNZ + MUNKA + SZERENCSE

 

term05a

 

konkrét hatékony eredményes megoldások

 

 

 

Mikor érdemes profi üzleti tanácsadást igénybe venni?

Ha vannak problémák, ha éppen csak eldöcög a szekér, pedig eddig jól ment, vagy mert jó lenne, ha sokkal jobban menne, esetleg, ha már komoly nehézségek vannak, akkor TENNI KELL, LÉPNI KELL !!!  Mert az egyik leggyakoribb hiba a késlekedés. Lehet, hogy holnap már késő lesz.

 

 

Futni ugye egyszerű dolog. Mindenki magától tud, de mégsem tud mindenki egyformán gyorsan és jól. Céget vezetni pedig bonyolult dolog. Miért tudna mindenki magától egyformán és jól ?!

 

sikeres üzleti tanácsadás

 

Az a tulajdonos és cégvezető, aki úgy gondolja, hogy nem kell mindent a legjobban tudnia, az okos tulajdonos és cégvezető. Tanácsadó partnerként professzionális támogatást nyújtunk az üzleti problémák megoldásában, a piaci és pénzügyi siker növelésében. Az eredmény pedig kevesebb stressz, stabilabb működés, jobb piaci helyzet, nagyobb forgalom, elégedettebb vezető.   Érdemes.  

 

utveszto1aTelefonáljon és egyeztetünk egy időpontot, amikor a helyszínen áttekintjük a dolgokat. Alaposan átbeszéljük, hogy mi a helyzet, mi a cél, hogyan tudunk gyorsan eredményt elérni. Telefon : 06 30 409 2113

 

 

 

···  N A P T Á R  ···

 

eredményes hatásos üzleti javaslatok

 

VICC … A köhögő kocsit senki sem tudja megjavítani, hiába megy a gazdája egyik szervizből a másikba. Elviszik egy specialistához, egy igazi szerelőhöz, aki felnyitja a motorház tetejét, hümmög párat, lecsukja, majd a kezével kettőt rácsap.

Csodák csodája, a motor muzsikál, a kocsi úgy megy, mint addig sohasem.

− Köszönöm, mivel tartozom?

− 101 forint uram.

− Hogyhogy? Ezért a két ütésért?

− A két ütés csak egy forint, uram. A többit azért kapom, mert tudom, hogy hová kell ütni …

 

–  –  –

pénzügy finanszírozás hatékony gyakorlati üzleti tanácsadás válság menedzsment innováció értékelés szervezet fejlesztés partner keresés EREDMÉNYES MEGOLDÁSOK vezetői tanácsadás konkrét sikeres lehetőségek pályázatok hitelek kockázati tőke befektetés értékelés találmányok ipar kereskedelem forgalom és nyereség termelés CONSULTING

 

… minden igazi üzleti tanácsadásra költött 1 Ft átlag 10 Ft eredményt hoz …

 

···  info@uzletitanacsadas.info  ···

···  06 30 409 2113  ···

 

DESIGN SZÖVEG TÖMB. S&D BC ÜZLETI TANÁCSADÁS EREDMÉNYES JAVASLATOK KONKRÉT GYAKORLATI HATÁSOS MEGOLDÁSOK HASZNÁLATÓ SIKERES BEFEKTETÉS ÉRTÉKELÉS ÜZLETI HATÉKONYSÁG ÉRDEKESSÉGEK SZAKMAI CIKKEK GAZDASÁGI ÜZLETI FONTOS ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁS FORGALOM NYERESÉG NÖVEKEDÉS INFORMÁCIÓK DOKUMENTUMOK ÜZLETI PARTNEREINK INNOVÁCIÓ ÉRTÉKELÉS ÚJDONSÁG HASZNOSSÁG KOCKÁZATI TŐKE BEFEKTETÉS PÉNZ PROFIT SIKER MARKETING MUNKA MIX PR REKLÁM NÖVEKEDÉS MENEDZSELÉS IRÁNYÍTÁS VESZÉLY PÁLYÁZATOK HITELEK FORRÁSOK PÉNZÜGY GAZDÁLKODÁS KÖNYVELÉS KONTROLLING SZERVEZET FEJLESZTÉS FOLYAMATOK EGYÜTTMŰKÖDÉS TALÁLMÁNY HASZNOSÍTÁSÖTLET MEGVALÓSÍTÁS TERMELÉS HATÉKONYSÁG ÖNKÖLTSÉG MENNYISÉG ÜZLETI PARTNER KERESÉS KÖZVETÍTÉS HIRDETÉS ÜZLETI TERV TANULMÁNY KÉSZÍTÉS BANKOKNAKVÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER ERP CRM WEB ONLINE VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS KOMPLEX SEGÍTSÉG VÁLSÁG MENEDZSELÉS KILÁBALÁS TALPONMARADÁS VEZETÉSI TÁMOGATÁS MÓDSZEREK MOTIVÁCIÓ VEZETŐI TÁMOGATÁS JÓ VEZETŐ COACH WEBLAP ÜZLETI TARTALOM ÜZELETI SZÖVEG ÍRÁS EREDMÉNYES JAVASLATOK KONKRÉT GYAKORLATI HATÁSOS MEGOLDÁSOK HASZNÁLATÓ SIKERES ÜZLETI PARTNER KERESÉS KÖZVETÍTÉS HIRDETÉS ÜZLETI STRATÉGIA CÉLOK CÉLOK ÉS MÓDSZEREK MUNKAÜGY BÉR TB HR JÓ VEZETŐ COACH EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS ÜZELETI SZÖVEG ÍRÁS ÜZLETVITELI TANÁCSADÁS PROJEKT MENEDZSELÉS PROJEKT FINANSZÍROZÁS SZABADALOM HASZNOSÍTÁS ÉS FINANSZÍROZÁS ÉRDEMES ÁTGONDOLNI FELHÍVNI 06 30 409 2113

 

 

 

ipsum porta. commodo et, amet, felis sem, adipiscing ut