EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS

 

 

professzionális excel táblázatokat  készítünk

Táblázatokat, kimutatásokat, elemzéseket, pivot táblákat, pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek való hasznos és hatékony megoldásokat.

 

Mindenki használ excel táblázatokat, ami néha egyszerű, de néha igen bonyolult is tud lenni, mert az excel jó dolog, de az excel táblázat készítés az egy elég összetett szakterület.

Amikor már komolyabb a feladat, akkor célszerű szakembert hívni, és nem kínlódni, mert csak a munkatársak ideje megy vele, és nem lesz olyan, amilyennek kellene. Nem éri meg házilag barkácsolni ….

 

 

Excel tábla puzzle 01h

 

 

Excel üzleti szemmel. Meggyőződésünk, hogy
a táblázat egy fontos eszköz az Ön kezében, de

 

 

 A LÉNYEG AZ ÜZLETEN VAN. 

A lényeg az üzleti folyamatok hatékonysága, hogy legyenek adatok, információk, és gördülékenyen menjen a napi munka, hogy jó döntéseket lehessen hozni. Üzleti tanácsadók vagyunk, és minden eszközzel a cég folyamatainak eredményességét igyekszünk javítani. Tudjuk miről beszélünk …

 

 

 

excelmester logo 03a 18075
www.excelmester.hu professzionális excel táblázatok

 

 

 

ÜZLETI TERV PÉNZÜGY ÉRTÉKESÍTÉS VEZETÉS INFORMÁCIÓK     

enerON BCSzinte minden területen használnak adatokat, táblázatokat, kimutatásokat, még a legnagyobb vállalatirányítási rendszerek emellett is, hogy az igényeknek megfelelő, gyors, rugalmas kimutatásokkal lehessen dolgozni. Olyan hatékony, az üzleti folyamatokat támogató megoldásokat adunk, melyek segítik a napi munkát, a gördülékny működést. Segítjük a vezetői tájékozottságot, a döntéseket, a pénzügyeket, a kontrollingot, az ellenőrzést, a cég eredményességét. 

 

 

Mit tudunk ? Profi táblázatokat, pivot táblákat, vezetői kimutatásokat készíteni.

Üzleti tanácsadóként, excel szakértőként jól kezelhető, hatékony excel táblázatokat, programokat, jelentéseket, nyilvántartásokat készítünk. Mindig mindent üzleti szemmel.

 

 

 

f(x) = www.excelmester.hu

 

 

 

Az ügyfeleink tapasztata, hogy az általunk készített, profi excel táblázat megoldásokkal, egészen sok időt, munkát, költséget spórolnak meg, és sokkal gördülékenyebben mennek a napi feladatok.  Tudnak a munkájukra koncentrálni, és a kiváló vezetői anyagok alapján, pontosan látják a cég állapotát, értik a lényeget, így megalapozott, jó döntéseket tudnak hozni. 

Mit tudunk ? Profi táblázatokat, pivot táblákat, vezetői kimutatásokat készíteni.

 

 

 

Apróság. Természetesen egy üzleti táblázat esetében az adatok pontossága, gyorsasága, áttekinthetősége a legfőbb szempont, és éppen ezért, az sem mindegy, hogy az a táblázat hogyan néz ki. Hiszen például egy autót sem csupán csak a lóereje alapján választunk, hanem számít a formája, kezelhetősége … és még az sem mindegy, hogy hogyan néz ki …

 

 

 

 

 

Ki-ki persze a saját munkájához ért, és nem is várható el, hogy táblázatkészítő mester legyen. Érdemes szakértő segítségünket igénybe venni, mert profi, jól használható, rugalmas, könnyen kezelhető, és informatív anyagot készítünk a felhasználók legnagyobb megelégedettségére. Készítünk, javítunk, makró programozunk, oktatunk.

telefon:    06 30 409 2113      email:   info@excelmester.hu

 

 

follow-the-ball

 

 

 

Hatékony, profi excel táblázatokat készítünk önnek, az üzleti folyamatok minden területére.

Költség, bevétel, forgalom, munkabér, forgalom, nyereség, címlista, anyagfelhasználás, cashflow táblázatok, pivot táblák. Függvények, makrók, programok, pénzügyi kimutatások, gazdasági összesítések, értékesítési kimutatások, vezetői információk, döntés támogatás, céges dashboard.

Gyors, gazdaságos, rugalmas, hatékony üzleti megoldások.

 

 

 

www.excelmester.hu

 

Consulting11

Excelmester excel táblázatok készítése, kalkulációk kimutatások, pivot táblák. gyakorlati üzleti szemmel EXCELMESTER táblázat készítés készítés excel táblázat készítés pivot tábla készítés konzultáció oktatás makró programozás HATÉKONY TÁBLÁZATOK tippek trükkök konkrét gyakorlati megoldások feladatok gyakorlás példák MAGYARÁZATOK funkciók pivot grafikon adat elemzés excel függvények mindig üzleti szemmel EXCELMESTER

 

telefon:    06 30 409 2113      email:   info@excelmester.hu

 

 

 

Design szöveg tömb. Excel táblázat készítés, programozás, betanítás, oktatás. Hasznos funkciók vannak, ilyen a pivot tábla készítés, és minden ami csak kell. Excel táblázat a kimutatásokhoz és még persze a pivot táblák az adat elemzésekhez. Mindenhol szükséges az excel táblázat készítés, a pivot tábla, a kimutatás, a jelentés, az információ, és utána jöhet egy oktatás az excel táblázat készítésről, de kell het még a makró programozás is. Excel táblázat készítés a kimutatásokhoz, jelentésekhez, pivot tábla készítés az elemzésekhez. Hasznos funkciók, sokféle excel táblázatok készítése lehetséges, sokféle pivot táblák készítése lehetséges. Mindenkinek jó a munkához az excel táblázat készítés, és sokszor a pivot tábla készítés is. Érdemes prfi szakértőre bízni a komolyabb excel táblázatok készítést. Pénzügyi kimutatások, cash-flow kalkulációk, értékesítési, vezetői információk az üzleti területeknek. Pivot tábla elemzések, power pivot, plusz az excel táblázat készítéshez, esetleg programozás, betanítás a jó megoldás. Sokféle excel táblázat készítésre lehet szükség, lehet makró is, lehet power pivot, vezetői kimutatás. Hasznos funkciók valósíthatók meg, elemzések, a pivot táblákkal, és az excel táblázatok készítésével. Szükség van rá, szinte mindig mindenhol kell az excel táblázat készítés, és a pivot tábla készítés, a makró programozás az üzleti igényekhez. Cella és függvény funkciók, grafikonok, pivotok, makrók. Excel táblázat készítés, makró programozás, oktatás. Exlemster.