EXCEL TÁBLÁZAT KÉSZÍTÉS

 

 

professzionális excel táblázatokat  készítünk

Táblázatokat, kimutatásokat, üzleti terveket, kalkulációkat, elemzéseket, pivot táblákat … pénzügynek, értékesítésnek, vezetésnek való hasznos és hatékony megoldásokat.

 

Mindenki használ excel táblázatokat, ami sokszor egyszerű dolog, de sokszor már komolyabb a feladat. Ilyenkor célszerű egy szakembert hívni, és nem sokat kínlódni, mert csak az idő megy vele, és nem olyan lesz, amilyennek kellene. Nem éri meg házilag barkácsolni ….

 

 

Excel tábla puzzle 01h

 

 

Excel üzleti szemmel. Meggyőződésünk, hogy
a táblázat egy fontos eszköz az Ön kezében, és

 

 

 A LÉNYEG AZ ÜZLETEN VAN. 

Mert a lényeg az üzleti folyamatok hatékonysága, hogy legyenek adatok, információk, és gördülékenyen menjen a napi munka, hogy jó döntéseket lehessen hozni. Üzleti tanácsadók vagyunk, és minden eszközzel a cég folyamatainak eredményességét igyekszünk javítani. Tudjuk miről beszélünk …

 

 

 

WWW.EXCELMESTER.HU

 

EXCEL WORD GOOGLE TÁBLÁZATOK KÉSZÍTÉSE. ÜZLETI TERVEK. PÉNZÜGYI KALKULÁCIÓK. VEZETŐI KIMUTATÁSOK. RENDSZEREK. PROFI MEGOLDÁSOK
TELEFON: 06 30 409 2113

 

 

 

 

ÜZLETI TERV PÉNZÜGY ÉRTÉKESÍTÉS VEZETÉS INFORMÁCIÓK     

enerON BCSzinte minden területen használnak adatokat, excel táblázatokat, még a legnagyobb vállalatirányítási rendszerek emellett is, hogy az igényeknek megfelelő, gyors, rugalmas kimutatásokkal lehessen dolgozni. Hasznos, az üzleti folyamatokat támogató megoldásokat adunk, melyek segítik a napi munkát, a gördülékeny működést. Javítjuk a vezetői tájékozottságot, a döntéseket, az értékesítést, a pénzügyeket,  kontrollingot, a hatékonyságot, a cég eredményességét. 

 

 

képek:

f(x) = www.excelmester.hu

 

 

 

Mit tudunk ? Profi táblázatokat, pivot táblákat, vezetői kimutatásokat készíteni.

Az ügyfeleink tapasztata, hogy az általunk készített, profi excel táblázat megoldásokkal, egészen sok időt, munkát, költséget spórolnak meg, és sokkal gördülékenyebben mennek a napi feladatok.  Tudnak a munkájukra koncentrálni, és a kiváló vezetői anyagok alapján, pontosan látják a cég állapotát, értik a lényeget, így megalapozott, jó döntéseket tudnak hozni. 

Mit tudunk ? Profi táblázatokat, pivot táblákat, vezetői kimutatásokat készíteni.

 

 

 

Apróság? Természetesen egy üzleti táblázat esetében az adatok pontossága, gyorsasága, áttekinthetősége a legfőbb szempont, és éppen ezért, az sem mindegy, hogy az a táblázat hogyan néz ki. Hiszen például egy autót sem csupán csak a lóereje alapján választunk, hanem számít a formája, kezelhetősége … és még az sem mindegy, hogy hogyan néz ki …

 

 

remove to improve

 

 

 

Ki-ki persze a saját munkájához ért, és nem is várható el, hogy táblázatkészítő mester legyen. Érdemes szakértő segítségünket igénybe venni, mert profi, jól használható, rugalmas, könnyen kezelhető, és informatív anyagot készítünk a felhasználók legnagyobb megelégedettségére. Készítünk, javítunk, makró programozunk, oktatunk.

telefon:    06 30 409 2113      email:   info@excelmester.hu

 

 

follow-the-ball

 

 

 

Hatékony, profi excel táblázatokat készítünk önnek, az üzleti folyamatok minden területére.

Költség, bevétel, forgalom, munkabér, forgalom, nyereség, címlista, anyagfelhasználás, cashflow táblázatok, pivot táblák. Függvények, makrók, programok, pénzügyi kimutatások, gazdasági összesítések, értékesítési kimutatások, vezetői információk, döntés támogatás, céges dashboard.

Gyors, gazdaságos, rugalmas, hatékony üzleti megoldások.

 

 

 

www.excelmester.hu

 

Consulting11

 

telefon:    06 30 409 2113      email:   info@excelmester.hu

 

 

Design szöveg tömb. Excel táblázat készítés, programozás, betanítás, oktatás. Hasznos funkciók vannak, ilyen a pivot tábla készítés, és minden ami csak kell. Excel táblázat a kimutatásokhoz és még persze a pivot táblák az adat elemzésekhez. Mindenhol szükséges az excel táblázat készítés, a pivot tábla, a kimutatás, a jelentés, az információ, és utána jöhet egy oktatás az excel táblázat készítésről, de LEHET még a makró programozás is.

 

 

A táblázat készítés alapjai – Pallay Ferenc pdf

“Excel táblázatok készítése. … A táblázatkezelő program feladata táblázatosan elrendezett adatok hatékony és látványos kezelése. Általában költségvetések, előrejelzések elkészítésére, egyéb pénzügyi és matematikai feladatok megoldására alkalmazzák. A táblázatkezelők rendszerint rendelkeznek adatbázis-kezelő funkciókkal és diagramok is létrehozhatók velük. Ezek a programok az adatértékeket cellákba rendezve tartalmazzák, a cellák tartalma közötti kapcsolatokat pedig megfelelő képletekkel fejezik ki. …”

direkt link : doksi.hu A táblázat készítés alapjai – Pallay Ferenc pdf

 

 

 

Profi excel táblázatok készítése, word táblázatok készítése, google táblázatok készítése. Hatékony napi folyamatok. Excel, word, google táblázatok készítése, excel függvények témában cikkek, tanulmányok. CIKKEK LEÍRÁSOK Ha kicsit is komolyabb a feladat, édemes szakértőre bízni az excel táblázatok készítését. táblázatok excel pivot tábla készítés. PIVOT TÁBLA Különféle excel táblázatok, pivot táblák, hatékony megoldások. KIK VAGYUNK MIT TUDUNK Üzleti terv készítés, pénzügyi kalkuláció, értékesítési és vezetői kimutatások készítése. EXCEL ÜZLETI SZEMMEL EXCELMESTER.HU profi excel táblázatok készítése pivot táblák készítése. PROFI SEGÍTSÉG ÉRDEMES FELHÍVNI TELEFON: 06 30 409 2113

 

 

WWW.EXCELMESTER.HU

 

EXCEL WORD GOOGLE TÁBLÁZATOK KÉSZÍTÉSE. ÜZLETI TERVEK. PÉNZÜGYI KALKULÁCIÓK. VEZETŐI KIMUTATÁSOK. RENDSZEREK. PROFI MEGOLDÁSOK
TELEFON: 06 30 409 2113

 

 

 

 

velit, libero. dictum ipsum ut diam Praesent mattis