TERMELÉS HATÉKONYSÁG TANÁCSADÁS

TERMELÉS HATÉKONYSÁG Ezen múlik minden gyártás. Honnan, milyen áron, mennyit, mikorra, mennyiért, milyen gépekkel, mennyi emberrel, milyen minőségben. Mindennek stimmelni kell.

az egész rendszer. beszerzés raktározás gyártás minőség környezetvédelem

chaplin modern idők

Charlie Chaplin – Moder idők

Olyan mint egy fogaskerék rendszer, minden elemének pontosan illeszkednie kell. Egy termelő vállalat valójában nagyon komplex szerkezet, és az irányítása komoly vezetői feladat. Még akkor is így van ez, ha viszonylag kicsi a vállalkozás és a termék mennyiség, mert alapjában véve éppen úgy, mint egy nagy gyártó cégnél, lényegében itt is minden szervezeti működési funkciót teljesíteni kell. Van beszerzés, van raktározás, van minőség ügy, van karbantartás, van gyártás ütemezés. Bizonyos értelemben még kritikusabb is a dolog, mert a munkatársak, műszaki és gazdasági erőforrások nagysága erősen korlátozott. Könnyen adódnak időszaki problémák, kritikus keresztmetszetek.

Aki ebben dolgozik, az tudja, hogy nagyon nem mindegy. Hogy ez az egész céget meghatározza, hogy mennyire fontosak a költségek, a termelékenység, a minőségbiztosítás, a készlet optimalizálás, a termelés irányítás.

Tudunk segíteni. Közösen előrelépni, a költségeket csökkenteni, a fajlagos hatékonyságot emelni, a minőséget biztosítani, a termelés szervezést jobbítani.

 

energia költségek technológia optimalizálás folyamat irányítás szervezés

termelés hatékonyság tanácsadás

Termelés hatékonyság tanácsadás, irányítás, szervezés, optimalizálás, költségcsökkentés, technológia, minőség, biztosítás, környezetvédelem, LEAN ISO 9001 ISO 14000 six sigma kaizen tqm just in time.

S&D business consulting termelés technológia költség csökkentés hatékonyság növelés : 06 30 409 2113

···  N A P T Á R  ···

 

pénzügy finanszírozás hatékony gyakorlati üzleti tanácsadás válság menedzsment innováció értékelés szervezet fejlesztés partner keresés EREDMÉNYES MEGOLDÁSOK vezetői tanácsadás konkrét sikeres lehetőségek pályázatok hitelek kockázati tőke befektetés értékelés találmányok ipar kereskedelem forgalom és nyereség termelés CONSULTING

Üzleti tanácsadás, üzletviteli tanácsadás, vezetői vezetési tanácsadás, üzleti partner közvetítés keresés, kockázati tőke befektetés, weblap, üzleti hatékonyság optimalizálás javítás.

 

 

velit, sem, Donec elementum amet, Praesent luctus Phasellus nunc