PROFI ÜZLETI TERV KÉSZÍTÉS

 

 

ÜZLETI TERV
PÉNZÜGYI KALKULÁCIÓ
EXCEL TÁBLÁZAT
CASH FLOW
SWOT ANALÍZIS
BANK HITEL
KOCKÁZATI TŐKE
BEFEKTETÉS
DOKUMENTÁCIÓ ANYAGOK
KÉSZÍTÉSE

 

Valamilyen üzleti terv minden komolyabb üzleti működés alapja. Lehet hogy kockás papír, lehet, hogy bonyulult excel táblázat készítés , a lényeg, hogy átfogó és részletes átgondolás ! Mindenképpen szükséges, ha egy projekt, bankhitel, vagy befektetés a cél, de tervezésre a mindennapokban is szükség van, amikor “csak” a cég működését igyekszünk minél eredményesebbé tenni .

VAKREPÜLÉSNEK VAKLANDOLÁS A VÉGE !

 

 

 

kockásfüzet01a

A lényeg, hogy alaposan át kell gondolni a projektet, annak minden fontos külső és belső tényezőjét, terméket, innovációt, szervezetet, piacot, vezetést, a lehetőségeket, veszélyeket, és a megvalósítás lényegi és pénzügyi menetét.

 

 

Csak ezt a 101%-ig átgondolt, kalkulált tervet nevezzük üzleti tervek. Tudni kell, hogy akár önmaga csinálja, akár profival csináltatja, ez egy komoly munka!

Sokan nem teszik meg. Az a vakrepülés. Sokan megteszik. Az a tudatos cégvezetés.

 

 

 

Az üzleti terv első fele egy szöveges rész, az egész projekt teljes leírása, vagyis bemutatás, vezetői összefoglaló, stratégia, célok, projekt, termék, technológia, szervezet, belső ügyek, megvalósítás, piaci szempontok, újdonság, verseny, veszélyek, marketing, értékesítés, költségek, bevételek, nyereség, cash-flow, mérleg.

excelmester excel táblázat kalkulacio 191004abc

www.excelmester.hu professzionális excel táblázatok
excelmester logo 03a 18075

A második rész ennek a konkrét számszaki kibontása, a gazdasági, pénzügyi kalkuláció, beruházás, technológi, termékek, különféle költségek, bevételek, nyereség, cash-flow, mérleg. Igen, ez így együtt bizony nem kevés, egy valóban sikerre esélyes üzleti terv elkészítése igen nagy munka.

 

 

Mit szeretne? Elbukni a befektetőt, vagy megnyerni ?     A barkácsolás biztos kudarc!

 

 

 

kalkulacio07Aki értelmesen cselekszik, az saját magának is alaposan körüljárja a tervezett projektet. Végső soron hasonlót vár el egy bank is, egy befektető is, és mivel nem érthet az adott témához, ezért részletesebb és alaposabb anyagra van szüksége. Pénzt tesz bele, és mint minden befektető, érthetően, szeretné azt minél kisebb kockázattal, nyereséges, biztonságos ügyekbe tenni. A projekt gazda feladata az, hogy meggyőzze.

 

 

 

Az üzleti terv részei: bemutatás, összefoglaló, stratégia, célok, projekt, termék, technológia, szervezet, belső ügyek, megvalósítás, piaci szempontok, újdonság, verseny, veszélyek, marketing, értékesítés, költségek, bevételek, nyereség, cash-flow, mérleg.

 

 

 

üzleti terv készítésAz üzleti terv készítés mindig az adott döntéshozó számára legyen megfelelő üzleti terv készítés, a cél a maximálisan hatásos anyag elkészítése, hiszen őt kell megnyerni magunknak. Az ilyen hitel és befektetési anyagnak a MEGFELELŐ elkészítése NEM KIS FELADAT, adott esetben komoly technológiai, üzleti és közgazdasági felkészültséget és gyakorlatot kíván.

SENKI NEM TUD üzleti tervet készíteni ÖN HELYETT, hanem CSAK KÖZÖSEN lehet elkészíteni, hiszen ön ismeri részleteiben a projektet. Mi ezt a tudást kiegészítjük, az elképzelést átgondoltabbá, következetessé tesszük, együtt olyan koncepciót dolgozunk ki, ami megáll a maga lábán, és vonzó egy befektetőnek, mert látja, hogy ténylegesen mennyire vonzó maga az üzlet.

 

 

 

Mit szeretne? Elbukni a befektetőt, vagy megnyerni ?

 

A barkácsolás biztos kudarc!

 

Az időveszteség, az elutasítások sokkal sokkal többe kerülnek, mint egy profi üzleti terv elkészíttetése. Egy befektető az asztalára letett anyag alapján ítéli meg az egész projektet, a cégvezetést, a hozzáértést, és ennek alapján hoz döntést arról, hogy érdekli vagy nem, beszáll vagy sem. A siker kulcsa a projekt maga, és a profi üzleti terv. Nem érdemes rontani a saját esélyeinket!

 

Figyelem fontos !

JÓ ÜZLETI TERV = JÓ ÜZLETI HOZZÁÉRTÉS.

Tudja minden befektető !

 

 

 

 

tojáskép s&d üzleti terv készítés kockázati tőke befektetés

···  info@uzletitanacsadas.info  ···

–  –  –

 

design szöveg tömb. Üzleti tanácsadás, üzleti terv készítés, pénzügyi kalkuláció, cash-flow, értékesítési terv, innováció, üzleti terv készítés. Minden ami fontos lehet, az a szokásos az üzleti terv készítésében. Technológiai, termelési, pénzügyi, értékesítési üzleti terv készítés, swot analízis, marketing, piac, verseny, konkurencia, bevétel, forgalom, költség, üzleti terv, mérleg, kockázati tőke, befektetés, bank hitel, szöveges üzleti terv készítés, és pénzügyi kalkuláció. Design szöveg tömb. Üzleti terv készítés. Szöveges rész, minden olyan szempont kitárgyalása, amire szükség van, hogy egy befektető, egy bank átlássa a projektet. Cég helyzete, cél, stratégia, termékek, gyártás, megvalósítás, beruházás, költségek, pénzügyek, piac, értékesítés, marketing, csapat, szervezet, vezetés, veszélyek, lehetőségek, swot analízis, és ígyí tovább. A második rész a konkrét számszaki kalkuláció, üzleti kalkuláció. Költségek, bevételek, árak, verseny, önköltség, működés, marketing, rezsi, fejlesztés, hitel, készpénz, tőke, befektetés, cash-flow, eredménykimutatás, mérleg. Egy komoly befektetési projekt üzleti terv készítése, elgondolása, összeállítása, egyáltalán nem egyszerű dolog. Tulajdonképpen fejben létre kell hozni az egész vállalkozást, minden lényeges elemével részletével együtt. Sok munka, idő, pénz. Ez az üzleti terv készítés lényege. Kisebb ügyeknél lehet házilag is elkézíteni, azonban nagyobb projekteknél érdemes szekértőre bízni. A kudarcok, időveszteség, elutasítások sokkal sokkal többe kerülnek, mint egy profi üzleti terv készítésének díja. Egy befektető az asztalára letett anyag alapján ítáli meg a projektet, a cégvezetést, és ennek alapján hoz döntést arról, hogy érdekli vagy nem, hogy beszáll kockázati tőkével vegy nem. Ezért fontos a jó üzleti terv készítés. A siker kulcsa a projekt maga, és a profi üzleti terv készítése. Ha így nézzük, akkor tudjuk, hogy a siker érdekében minden olyant megteszünk, amit a befektetés találás, a befektetés sikerét előmozdítja, maximalizálja, és nem rontjuk a saját esélyeinket. Ez már egy olyan üzleti döntés, ami az egész hozzáállást, igazában az egész projekt sikerét is befolyásolja, megmutatja. Profi üzleti terv készítés.

 

 

Üzleti terv lehetséges felépítése pdf

“… Az üzleti terv tartalmi és szerkezeti felépítésére vonatkozóan nincs kötelező jellegű előírás, a gyakorlati élet és a hitelintézetek elvárásai azonban körvonalaztak egy általánosan elfogadott útmutatást. Ezek szerint e terv fő fejezetei a következők lehetnek (Hemingway – Bálint
[2004]):
I. Vezetői összefoglaló
II. A terv célja
III. Az iparági környezet és a vállalkozás bemutatása
IV. Marketingterv
V. Szervezeti terv
VI. Tevékenységi (beruházási, termelési és működési) terv
VII. Pénzügyi terv
VIII. Feladatok ütemezése, időzítése
IX. Kockázatok és azok kezelése
X. Mellékletek

Az üzleti tervek többféle típusa különböztethető meg. Attól függően például, hogy kinek készült, a következő típusokról beszélhetünk:
– Megvalósíthatósági tanulmány. Készítése során még csak a leendő befektetők érdeklődésének felkeltése a célunk, s ebben csillantjuk fel az üzleti alapgondolatban rejlő lehetőségeket.
– Teljes üzleti terv. Első sorban akkor alkalmazható, ha a cég alapításakor külső forrás bevonása szükséges, tehát befektetőket, hitelezőket esetleg üzleti angyalokat kell meggyőzni vállalkozási ötletünk sikerességéről.
– Operatív részletekbe menő terv. A vállalat menedzsmentjének készül, s aprólékos cselekvési tervet ad a megvalósításhoz.
– Hitelkérelemhez készített terv. Elemzései a Bank érdeklődésének megfelelően a pénzügyekre és a pénzügyi kockázatokra koncentráltak.
…”

direkt link : excelmester.hu Üzleti terv lehetséges felépítése pdf

 

 

Profi excel táblázatok készítése, word táblázatok készítése, google táblázatok készítése. Hatékony napi folyamatok.EXCEL WORD GOOGLE TÁBLÁZATOK Excel, word, google táblázatok készítése, excel függvények témában cikkek, tanulmányok. CIKKEK LEÍRÁSOK Ha kicsit is komolyabb a feladat, édemes szakértőre bízni az excel táblázatok készítését. táblázatok excel pivot tábla készítés. PIVOT TÁBLA Különféle excel táblázatok, pivot táblák, hatékony megoldások. KIK VAGYUNK MIT TUDUNK Üzleti terv készítés, pénzügyi kalkuláció, értékesítési és vezetői kimutatások készítése. EXCEL ÜZLETI SZEMMEL EXCELMESTER.HU profi excel táblázatok készítése pivot táblák készítése. EXCELMESTER PROFI SEGÍTSÉG ÉRDEMES FELHÍVNI TELEFON: 06 30 409 2113

 

ÜZLETI TERV CIKKEK TANULMÁNYOK

 

Üzleti terv készítése – Pagonyné Mezősi Marietta pdf

A vállalkozás akkor lehet sikeres, ha tevékenysége hosszútávon eredményes. A hatékony működéshez az egész tevékenységre vonatkozó terv koncepcióra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy a vállalkozás tartósan és rugalmasan alkalmazkodjon a gazdasági környezet szüntelen változásaihoz. Az üzleti terv papíron, vagy számítógépen készül, ahol lehetőség van gondolataink, elképzeléseink leírására, törlésére, rendszerezésére. A tervezés segítségével számos hiba előre látható, így a probléma megoldásával, az üzleti kockázatok, veszélyek csökkenthetők, vagy előre elkerülhetők.

Üzleti terv lehetséges felépítése

Üzleti terv lehetséges felépítése

I. Vezetői összefoglaló
II. Aterv célja
III. Az iparági környezet és a vállalkozás bemutatása
IV. Marketingterv
V. Szervezeti terv
VI. Tevékenységi (beruházási, termelési és működési) terv
VII. Pénzügyi terv
VIII. Feladatok ütemezése, időzítése
IX. Kockázatok és azok kezelése
X. Mellékletek

 

Aenean ut mattis tristique consectetur quis