ELKÉSZÜLT MŰKÖDŐ NAGY RENDSZEREK LEÍRÁSAI

direkt link: excelmester.hu

“… Akik a vendéglátásban lakás, apartman kiadással foglalkoznak, azok számára nagyon fontos a foglalások, vendégek, pénzügyek naprakész nyilvántartása. A foglalt és szabad időpontok naptáras áttekinthetősége, weblapos, google naptáras megjelenítése szinte elengedhetetlen, ha hatékonyan szeretné kézben tartani és átlátni az aktuális helyzetet. Nagyon sok kézi munkát lehet megspórolni a program használatával, a foglalások, fizetések gyors rögzítésével, a pénzügyek pontos nyilvántartásával.
… 

Egy ilyen programot készítettünk ügyfelünknek, aki most már nem a rengeteg mindennapi kézi beírásokkal, az elbonyolódott pénzügyi nyilvántartásokkal és kimutatásokkal tölti az idejét, hanem a lényegre, az üzleti szempontokra tud koncentrálni.
… 

Azonnal látni a foglalásokat, vendég adatokat listában és áttekinthető naptárban, látni a pénzügyi kiegyenlítések aktuális és pontos helyzetét. Hasznos statisztikák arról, hogy milyen vendégek, mikor, honnan, milyen csatornán keresztül, mennyi időre, hány főre veszik igénybe a lakásokat, apartmanokat. Fogalalások, fizetések, árak, bevételek, költségek teljeskörű kezelése és nyilvántartása.
telefon: 06 30 409 2113

 

EXCELMESTER excel táblázatok készítése. www.excelmester.hu

direkt link excelmester.hu

Aliquam neque. commodo justo et, adipiscing facilisis elementum id